Η Εκστρατεία

Η ενημερωτική εκστρατεία «Απόλαυσε τη ζωή με την καρδιά σου!», έχει ως στόχο να ενημερώσει τους ασθενείς με σταθερή στηθάγχη σχετικά με την πάθηση και τη βέλτιστη διαχείρισή της, ώστε να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Απώτερος στόχος της καμπάνιας είναι να προβάλλει το μήνυμα ότι οι ασθενείς με σταθερή στηθάγχη δεν χρειάζεται να σταματήσουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, μπορούν να συνεχίσουν να χαίρονται κάθε στιγμή της ζωής τους.


Η ενημερωτική εκστρατεία «Απόλαυσε τη ζωή με την καρδιά σου!» είναι μια πρωτοβουλία της Menarini Hellas υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Τηλεοπτικό σποτ

Στο τηλεοπτικό σποτ της εκστρατείας πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κώστας Αρζόγλου, Φωτεινή Ντεμίρη και Κάρμεν Ρουγγέρη, οι οποίοι παρουσιάζουν τις βασικές πληροφορίες για τη σταθερή στηθάγχη και ενημερώνουν τους τηλεθεατές ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Καταχωρήσεις

Απολαύστε τη ζωή... με την καρδιά σας!

Σήμερα η σταθερή στηθάγχη

μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Αρχική

Σταθερή Στηθάγχη